Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Slagvaardig en pragmatisch handelen is ons motto!”
"Flexibel werken 2.0"
"Zet jouw carrière kracht bij!"
Flex Solutions
Inschrijven & Privacy

I.v.m. de privacy wetgeving leggen wij uw persoonsgegevens vast conform de AVG norm.
Het verwerken van de door u verstrekte gegevens wordt vastgelegd in het verwerkingsdossier.
U heeft recht op inzage en het verwijderen van uw gegevens.

Stuur jouw CV!

Bedrijfsinformatie
Louis Armstrongweg 46
1311 RK Almere

T: 036-5366422
F: 036-5377650
E: info@flex-solutions.nl

Over Flex-Solutions

Flex-Solutions is een professionele dienstverlener die haar relaties al ruim twaalf jaar op de ’ouderwetse’ manier tegemoet treedt; met belangstelling, echt contact en een enorme drive om voor opdrachtgevers en kandidaten de juiste matches te maken. Wij helpen met het invullen van de personele bezetting door middel van Detachering, Werving & Selectie en Consultancy.

Wij onderscheiden ons onder andere op de volgende punten:

Lage tarieven: door onze platte organisatiestructuur en slimme bedrijfsvoering hebben wij een minimale overhead, waardoor wij tarieven kunnen hanteren die beduidend lager liggen dan die van onze concurrenten.

Kwaliteit: onze scherpe prijsstelling wil niet zeggen dat we ook mindere kwaliteit leveren. Integendeel. Door aan onze eindklanten een vragenlijst ter beschikking te stellen komen wij tot een goed functieprofiel en een helder beeld wat voor type mens het beste bij de functie past. Daarnaast zetten wij ons in om goede kennis te krijgen van de (organisatie van de) opdrachtgever, zodat wij dit beeld kunnen spiegelen aan ons bestand van kandidaten. Kandidaten die voor ons overigens geen papieren CV’s zijn al dan niet voorzien van een pasfoto, maar mensen van vlees en bloed die wij hebben leren kennen en die reeds door onze grondige voorselectie zijn gekomen.

Zoeken in de volle breedte: wij zijn begonnen in de ICT-branche, maar al snel wisten klanten ons ook te vinden voor functies daar buiten. Met als gevolg dat wij de markt van haver tot gort hebben leren kennen, en voor een breed spectrum van functiegebieden en -niveaus de juiste matches kunnen maken.

Single Point of contact / Broker: doordat wij beschikken over een groot netwerk binnen de freelancemarkt en samenwerken met een aantal collega bedrijven zijn wij gespecialiseerd in het invullen van vacatures en kunnen wij de rol van broker invullen.
De uitvoering hiervan verzorgen wij middels de broker 2.0 oplossing conform de wetgeving van 2015. Flex-Solutions verzorgt de contractafhandeling, facturatie, afdekking wetketenaansprakelijkheid en de bijbehorende administratie. Deze oplossingen worden inhuur breed en expertise onafhankelijk toegepast.

U kunt Flex-Solutions inhuren voor een groot aantal opdrachten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact