Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Slagvaardig en pragmatisch handelen is ons motto!”
"Flexibel werken 2.0"
"Zet jouw carrière kracht bij!"
Flex Solutions
Inschrijven & Privacy

I.v.m. de privacy wetgeving leggen wij uw persoonsgegevens vast conform de AVG norm.
Het verwerken van de door u verstrekte gegevens wordt vastgelegd in het verwerkingsdossier.
U heeft recht op inzage en het verwijderen van uw gegevens.

Stuur jouw CV!

Bedrijfsinformatie
Louis Armstrongweg 46
1311 RK Almere

T: 036-5366422
F: 036-5377650
E: info@flex-solutions.nl

Oplossingen

Detachering, Payrolling 2.0
Waar payrolling en contractbeheer door het ontbreken van re-allocatie mogelijkheden door nieuwe wetgeving onmogelijk is gemaakt, aangezien de ontslagrichtlijnen zijn aangepast, hebben wij de oplossing. Medewerkers krijgen bij ons gewoon een contract voor onbepaalde tijd en gaan middels detachering van opdracht naar opdracht. Dat doen we al sinds 2001, voor ons niets nieuws dus!

Community resourcing
Voor professional staffing is het huidige inzet proces vaak niet optimaal en de ontsluiting van kennis in de markt complex door:

- Marktplaatsen
- Tussenhandel
- Brokers die de vraag soms moeilijk kunnen interpreteren

Hiervoor hebben wij een nieuw model ontwikkeld: Community resourcing. Door ons netwerk van gespecialiseerde bedrijven waar kennis beschikbaar is en waar specialisten in dienst zijn te verbinden aan inhurende organisaties werken we aan een kwalitatief beter inzet proces. Door ketenvorming daarmee te beperken realiseren we ook nog eens besparingen. Voor de vele freelancers die bij ons staan ingeschreven is er een bijkomend voordeel; u kunt zich met 1 druk op de knop onder de aandacht brengen bij deze gespecialiseerde bedrijven die matchen met uw expertise. Deze bedrijven kunnen u veel beter bemiddelen omdat ze uw vak verstaan. Flex-Solutions heeft in deze een faciliterende en verbindende rol, wij zijn daarin niet noodzakelijk de contractpartij.

Werk naar werk begeleiding
Door ons brede netwerk en detachering model kunnen wij bedrijven optimaal ondersteunen bij werk naar werk trajecten. Wij nemen uw boventallige mensen over en middels werving & selectie trajecten of detachering gaan ze van werk naar werk. Daarbij treden wij voor uw voormalig werknemers op als impresario, de agent die zorgt dat mensen op een leuke manier aan het werk kunnen blijven.

Uitzenden
Door de nieuwe Flexwet en het einde van payrolling en contractbeheer neemt uitzenden een grote vlucht. Voor met name general staffing en het opvangen van pieken, werken wij ook op uitzendbasis. Informeer naar onze scherpe factor die wij hanteren door een aangepaste formule welke de kwaliteit van het proces verbetert.

Contact